31 Ocak 2008 Perşembe

"Günün Sözü"


Her zaman günü güzelleştirecek bir an vardır...

4 yorum:

Dispiritedness dedi ki...

Bazen olmuyor, 24 saatin içinde bir an bile olsa güzel olmayabiliyor, bu durum kişinin içinde bulunduğu kasvetli ortamdan yada içindeki çelişkilerden de olalbilir, o günün içinde insanı tüm sıkıntılardan uzaklaştıracak olan uyku'nun bile mutlu etmediği olabiliyor...

......... dedi ki...

Aslında herkes için uyku rahatlatıcıdır ama benim için öyle değil.Uyumak sadece insanı sıkıntılar yokmuş gibi gösteriyor insanı kandırıyor uyanınca hiç bir masaldaki gibi herşey farklı olmuyor...ve hayal kırıklığı.Kesinlikle can sıkıcı.
Şu günü güzelleştiren anı beklemekse tamamen saçmalık.Hiç bir zaman öyle bir an kendiliğinden gelmez sen getirebilirsin.En sıkkın olduğun zamanlarda bile gözünü kapayıp tüm sıkıntılarına gülünce hepsi yokoluyor..tavsiye ederim (:
Ama şu da varki o tüm sıkıntılara gülebilmek için insanın ruh halinin ona uygun olması gerekli bu da günün bir getirisi.Kısaası yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan aforizması...:)

Dispiritedness dedi ki...

"Ama şu da varki o tüm sıkıntılara gülebilmek için insanın ruh halinin ona uygun olması gerekli bu da günün bir getirisi." Yorumumda kastettiklerimi tam olarak açıklayan cümleler.

......... dedi ki...

Sanırım haklısın.Ne kadar kabullenmek zor olsa da iplerin çoğu zaman elimizde olmadığının bir göstergesi.Ama yine de bir yerde o anı yakalamak da bize düşüyor.. bu yüzden hayatı boslamamak gerek (: