13 Haziran 2009 Cumartesi

Korkak Yalnızlık

Öyle bir duygudur ki yalnızlık; kendisi gibi yalnız olmayı istemez hiçbir zaman, tek başınadurmaz örneğin bir bedende.Başka duyguları da toplar yanına:acıyı,korkuyu,hüznü,üzüntüyü...

Öyle bir duygudur ki yalnızlık;başka duygular gibi paylaştıkça artmaz ya da azalmaz...Örneğin bir mutluluk gibi paylaşınca artan ya da keder gibi paylaşınca azalan bir duygu değildir.Çünkü yalnızlık paylaşılmaz.

Öyle bir duygudur ki yalnızlık;başka duygularla başka insanlarla haşır neşir olmanı istemez.En çok kendisiyle kafa yorulmasını ister.En çok kendisinin can yakmasını.Bencildir de bu yüzden..

Öyle bir duygudur ki yalnızlık; sen ona izin verdin mi, girdi mi bir kere bedenine birdaha asla çıkmaz.Sen çıktığını sanırsın ama o hep oralarda biryerlerdedir.Kandırır seni.Çıkmaz çünkü o biri olmadan yapamaz,yalnızlığı sevmez dedim ya sevmediği kadar da korkar.Çünkü yalnızlık Korkaktır!!!

3 yorum:

Dispiritedness dedi ki...

Kesinlikle bencil bir duygu, kendini kendinden kıskanırsın, ya birisi hayatıma girerde kendimle başbaşa kalamam diye, kendini kendine mahkum kılarsın, başka açılardan bakmamaya başlarsın, bu duruma gelmende başrolü oynayan etkenlerin derinliği "yalnızlık" modunun şiddetini ve süresini belirler

Kaç kişiyi öldürdüm düşlerimde, kaç kilo çekerdi yalnızlık ?

Kaansa999 dedi ki...

Yanlızlığın Tek İlacı Alkol;)

Kara Drama dedi ki...

Korkak yalnızlığınıza dair hüzün yüklü kelimelerinizin devamıyla esen kalın..