2 Şubat 2011 Çarşamba

Hayat;

İnsan durdukça devam eden ya da insan durmadan yol almak istese de o durmuş gibi yapabilen, bazen sana yoldaş, bazen ters istikamette giden bir yolcu, bazen elinde sürprizlerle sana gelen bir misafir, bazense elindekileri alıp götüren bir hırsız.
Hayat tıpkı biz, hepimizden bir şeyler var içinde.Toplanıp gelen her türlü anı içinde, gelecek içinde, an içinde. Şu an burada bunları yazmana neden olan duygular içinde. Bazen tüm bu varlığın içinde yokluk, bazen her şeyden yoksun tek kişilik bir saltanat...
Gariptir hayat; öğrenilmez.Sınırı yoktur.Seninle büyür bazen, senden çok büyüdüğü olur yok olursun boşlukta, senden küçük kalır sığamazsın.
Hayata bir rol verirsin, güzel olacak benim hayatım, dersin.Senaryoyu ben yazarım, ben yönetirim, dersin. Farkında olmadan yardımcı yönetmen olduğun, sonra bir anda setten atıldığın da olur, Oscar aldığın da.
Hayat budur işte; şaşırtır.Eline avucuna sığmadığı da olur, bir rafta bekleyip eskidiği de.Bir bilinmezdir hayat, ne zaman ne olur, bilemezsin.Sövüp sayarken sen ona bir bakmışsın gülüp geçiyorsun.
Herşeye rağmen güzeldir hayat.İşte bu yüzden...

2 yorum:

Enigma dedi ki...

Söylenebilecek herşeyi yazmışsın :D işte hayat bu :D elinde oyuncak gibiyiz,

......... dedi ki...

öyle sanırım ama hayatı elimize oyuncak yapmak gerek... zevki öyle çıkıyor